Sittsäckar

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Storlekar:

Hund och kattbäddar

Flashbag hundbäddarna finns i tre storlekar. Den första och mest populära bädden fylld med eps kulor är bekvämast för alla husdjur. Speciellt för de djur som lider av höftproblem, ledproblem eller andra typer av problem.

Storlekar:

Övriga produkter

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Regler och villkor

Allmänna regler och villkor

Genom att använda flashbag.se webbutik samtycker du att du har läst och godkänt villkoren för användning av Flashbag produkter, tjänster och datahantering.

Operatörsdata

• Företag: i2 Marketing Bt. 1148 Budapest, Bolgárkerék utca 8. Ungern (EU)

• Kontrakt på svenska

• Kontakt: info@flashbag.se

• Telefon: +36204861321 (only english)

Beställning av produkter samt tjänster

I denna webbutik kan du handla sittsäckar, fåtöljer samt hundbäddar. Produkterna som visas bilderna är endast illustration och kan skilja sig från verkligheten. Produkterna på sidan kan endast handlas online via webbutiken och levereras till den angivna adressen.

Priser är bruttopriser och inkluderar moms.

Fraktpriser inom landet

Fraktkostnaden bestäms av ordervärdet.


För beställning under 2500 kr:

-Utgår en extra kostnad för hemleverans.

-Paketet levereras till den angivna adressen.


För beställning över 2500 kr:

Ingår frakten.

Viktig! På grund av de stora kostnaderna för leveransföretaget kan vi inte garantera gratis leverans i alla fall! När det gäller stora bönpåsar står vi för det mesta av fraktkostnaden och debiterar våra kunder endast den lägsta möjliga avgiften. Om du vill köpa en stor beanbag, vänligen kontakta oss via e-post om förväntade leveranskostnader innan du beställer: info@flashbag.se


I paketet finner du produkten samt garantibrevet. Produkten är omsluten i plast och ska därför öppnas varsamt. Spara garantibrevet, utan orginalet utgår garantin!


Beställningsprocessen

1. Klicka på ” beställ nu ” -knappen vid produkten för att få produkten i varukorgen.

2. Nu har du två val, att fortsätta och handla fler produkter genom att klicka på ” Fortsätt att handla ” eller att gå vidare med köpet och klicka på ” Till kassan” Du kan även lägga till antal produkter eller radera beställningen.

3. När du har gått vidare till kassan behöver du nu fylla i dina personliga uppgifter för betalningen. Var noga med att kontrollera att alla uppgifter stämmer och klicka sedan på ” Beställ ” knappen för att komma till betalningen.

4. Här fyller du i dina betalningsuppgifter för att få igenom köpet.

5. Nu är köpet klart och du får en automatisk brekräftelse av köpet på mailen.

För returnerade paket som inte tas emot av kunden utgår sändningsavgiften till kunden.


Garanti

Vi kan erbjuda unika 3-års Garanti för våra Flashbag sittsäckar i Large, Medium och Small storlekar samt även för våra fåtöljer. För våra hundbäddar och festivalsäckar har vi 1-års Garanti. 3-års Garanti gäller för sömmar, blixtlås och kardborrebandet. Kontakta oss vid problem av din produkt du hittar kontaktuppgifterna i garantibrevet.

Garantin avser och omfattar inte skador som uppkommit utöver normalt slitage, yttre skador eller på grund av felaktigt bruk. Vänligen läs därför bruksanvisningen.


Pengarna tillbaka garanti

Tillverkaren har pengarna-tillbaka-garanti på produkterna med 14 dagars ångerrätt. Om köparen inte är inte nöjd med produkten, färgen eller storleken kan produkten skickas tillbaka till tillverkaren förutsatt att den varit helt oanvänd samt är i ursprungligt skick, då återbetalas inköpsbeloppet till kunden exklusive fraktavgiften. Om du vill utnyttja ångerrätten, kan du göra det skriftligen, per post eller per e-post, med hänvisning till fakturanummer. Om sittsäcken returneras smutsig, kommer 15% dras av totalbeloppet.


Varning

Flashbag produkterna innehåller fyllmedel i form av cellplastkulor, dessa är små och kan vara skadliga för barn. Låt ej barn under 15år öppna den inre säcken/inre blixtlåset för de kan svälja cellplastkulorna som kan orsaka kvävning. Lämna aldrig barn under 3 år utan uppsikt!

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Kontakta oss

oka tid för en närmare kontant.

Flashbag
Stockholm
Månd – Fred: 09:00 – 17:00

Telefon: 070-4223 953

Kontakta oss