Sittsäckar

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Storlekar:

Hund och kattbäddar

Flashbag hundbäddarna finns i tre storlekar. Den första och mest populära bädden fylld med eps kulor är bekvämast för alla husdjur. Speciellt för de djur som lider av höftproblem, ledproblem eller andra typer av problem.

Storlekar:

Övriga produkter

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Varför välja oss?

Riskfritt!

Om du inte är nöjd med din levererade sittsäck, skickar du bara tillbaka den inom 14 dagar och du får pengarna tillbaka.*

För du har Garanti!

Vi är ensamma med att erbjuda, 3 års garanti för våra kunder på alla Flashbag Large, Medium, Small sittsäckar samt 1 års garanti på festivalsäckarna och Petpillow hundbäddarna! Garantin gäller för sömmarna, resoren och blixtlåsen.

För vi har fraktfritt!

Vi står för frakten, var du än befinner dig i landet, vid beställning över 1500kr.

För att den är lika bekväm för alla!

För oss är din bekvämlighet viktig. **

För att den är lätt att rengöra!

Flashbag sittsäcken är vattenresistent, tack vare det yttre stryktåliga Canvas tyget och är på så sätt lätt att rengöra med en blöt trasa. Detta gör att den tål alla busväder. Våra sittsäckar består av två separata lager tyg. Ett yttre överdrag som lätt kan tas av genom ett blixtlås och kan tvättas separat i tvättmaskinen eller bytas till valbar färg. I nästa lager tyg ligger fyllnadsmaterialet med alla små vita cellplastkulor som är nyckeln till komforten.

För att den tål mer än andra sittsäckar!

Om du provar Flashbag sittsäcken kommer du förstå och känna skillnaden. Tack vare Canvas tyget är den stabilare, du glider inte av och välter inte lika lätt.

För du har möjligheten att variera!

Välj ut din favorit färg till din Flashbag sittsäck! Har du svårt att välja ut en färg oroa dig inte, du kan välja till flera extra färger som du sedan kan anpassa efter inredningen i hemmet.

För den höga kvalitén!

Den yttre klädseln är av högsta kvalitet, ett stryktåligt canvas tyg som är vattentät i tyget och är lätt att rengöra.

För att det är säkert!

Våra sittsäckar är brandtestade och är inte brandfarliga.

För att vi tar hand om vår omgivning!

För oss är miljön viktig, därför ber vi er att inte slänga ut er använda sittsäck, kontakta oss så har ni möjligheten att lämna in den för återvinning.

Produceras 100% inom EU

Om det är viktigt för dig att handla produkter som produceras inom EU så har du kommit rätt.

Vi är mångfärgade!

*Vi tar emot sittsäckar som är oanvända och rena.
**Ni har möjligheten att köpa extra fyllnadsmaterial vid behov.

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Kontakta oss

oka tid för en närmare kontant.

Flashbag
Stockholm
Månd – Fred: 09:00 – 17:00

Telefon: 070-4223 953

Kontakta oss