Sittsäckar

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Storlekar:

Hund och kattbäddar

Flashbag hundbäddarna finns i tre storlekar. Den första och mest populära bädden fylld med eps kulor är bekvämast för alla husdjur. Speciellt för de djur som lider av höftproblem, ledproblem eller andra typer av problem.

Storlekar:

Övriga produkter

Flashbag sittsäck är den nya generationens multifunktionella sittsäck som kan användas var som helst och till vad som helst. Det speciella ligger främst i den stora säckens formbarhet. Du kan forma den efter din bekvämaste position i sittande eller liggande läge.

Vanliga fragor

Vad är den fylld med?

Flashbag  Sittsäckarna är fyllda med polystyrenkulor, tack vare de små kulorna formas sittsäcken efter kroppen och blir så bekväma. Flashbag  Hundbäddarna kan beställas i tre storlekar. Den första och mest populära bädden är fylld med cellplastkulor som är det bekvämaste valet för alla husdjur, framför allt de djur med höftproblem, äldre djur som lider av ledproblem eller andra medfödda problem. Du kan välja om du vill fylla din hundbädd med oanvända trasor du redan har hemma, då beställer du bara överdraget.

Kan man ta av och tvätta klädseln?

Alla våra produkter har avtagbar klädsel och är tvättbara. Genom att öppna kardborrebandet och blixlåset kan klädseln tas av och tvättas i 30 grader. Vi rekommenderar inte maskintvätt för ofta, impregneringen kan annars ta skada och på så sätt förlora vattentätheten.   Använd istället en blöt trasa med tvål för att torka av smutsen och undvik att använda starka medel som på samma sätt kan skada impregneringen i tyget.

Kan jag använda den i trädgården?

Självklart, vi rekommenderar att du använder den på terassen, balkongen, vid poolen eller på landet i och med att tyget är vattentätt, stryktåligt och UV-resistent. Det gör inget om den blir lite smutsig då klädseln lätt kan torkas av.

Vad händer om den blir blöt?

Ingen fara, Canvas tyget är stryktåligt och vattentätt vilket gör att den tål vilket busväder som helst. Men se alltid till och torka ut den helt efter en regnskur!

Är fyllnadsmaterialet farligt?

Fyllnadsmaterialet består av EPS-kulor som är en sammansättningen av 98% luft och resterande 2% polystyren. Kulorna är inte farliga för människor däremot skall barn hållas under uppsikt så att dom inte får i sig kulorna. För oss är det viktigt att vi tar hand om vår miljö, därför tar vi emot gamla sittsäckar för återvinning. Kontakta oss för mer information.

Fraktar ni inom hela landet?

Ja, vi fraktar ut våra produkter ut i hela Sverige genom flera distributionsnät.

Kan jag få den skickad till utlandet?

Ja, det kan ordnas dock för en extra kostnad för frakten, kontakta oss för mer information.

Kan jag betala med betalkort?

Ja, du kan betala med de vanliga betalkorten.

Det finns billigare varianter på nätet varför är er produkt bättre?

Det finns en hel del fabrikat på sittsäckar på marknaden allt från billigare till dyrare varianter. Det som skiljer sig mellan fabrikaten är kvaliteten på tyget, garantitiden, om överdraget är avtagbart och tvättbart, antalet färgval. Tänk på att ifrågasätta dig varför dom inte har garanti på produkten till att börja med. När du handlar en Flashbag produkt kan du känna dig trygg och vi garanterar att du blir nöjd.

När behöver jag fylla på min sittsäck?

Sittsäcken består av många små EPS-kulor som består av 98% luft och kan med tiden tappa formen vilket är helt normalt. Detta är inget problem, du kan lätt fylla på den genom att öppna sittsäcken. Känner du att du behöver fylla på din sittsäck kontakta oss då så kan du beställa kulorna i en säck separat.

Hur ofta behöver jag fylla på sittsäcken?

Detta beror helt på hur ofta och hur ni använder sittsäcken. Du kanske aldrig kommer behöva fylla på den. Det finns ingen regel på hur ofta utan du får känna efter helt enkelt, så länge den är bekväm är det ingen fara.

Jag köpte en sittsäck i present men jag gillar inte färgen och storleken. Vad kan jag göra?

Inget problem, du har 14-dagars bytesrätt. Om du kör ut den till oss kostar det inget extra annars betalar du för fraktkostnaden fram och tillbaka. Kontakta oss för färgvalet.

Är inte nöjd med köpet?

Om du inte är nöjd med köpet och tycker att den är bekväm, kontakta oss inom 14 dagar och berätta varför.

Kan vi inte lösa problemet så får du pengarna tillbaka.

Viktigt! En full återbetalning kan göras när produkten inte är använd och smutsig annars dras 15% av priset för rengöring. Du betalar bara för frakten tillbaka till oss.

Prenumerera på nyhetsbrevet!

Kontakta oss

oka tid för en närmare kontant.

Flashbag
Stockholm
Månd – Fred: 09:00 – 17:00

Telefon: 070-4223 953

Kontakta oss